Tala Fou Fefa'ataua'iga i Fafo

Saina ma Meleisia Fa'alautele Faiga Fa'avae Visa Mutuale
Na tuuina mai e le Malo o le Malo o Saina ma le Malo o Meleisia se faamatalaga soofaatasi e uiga i le faalolotoina ma le faaleleia atili o le faiga faapaaga atoatoa ma le fausiaina o se nuu o Saina-Malaysia o taunuuga. Na ta’ua ai le malilie o Saina e fa’alautele lana faiga fa’avae e leai ni visa mo tagatanu’u Meleisia se’ia o’o i le fa’ai’uga o le 2025, ma o se fa’atonuga fa’afeagai, o le a fa’alautele atu fo’i e Meleisia lana faiga fa’avae e leai ni visa mo sitiseni Saina se’ia o’o i le fa’ai’uga o le 2026. Na talia fiafia e ta’ita’i e to’alua lea fa’aauauina. o fa'atalanoaga i maliega fa'ate'aina visa e fa'afaigofie ai le ulufale mai o sitiseni o atunu'u e lua i totonu o le isi atunu'u.

2024 50 Peretania Faava-o-MaloFa'ato'aga, Outdoor & Pet Show ia Setema
Fa'atonu: PeretaniaFa'ato'aga & fafoAsosi o Fa'afiafiaga, Wogen Alliance ma Falegaosi Mea Gaosi Meafale Asosi
Taimi: Setema 10 - Setema 12, 2024
Nofoaga Fa'aaliga: Birmingham International Convention and Exhibition Center NEC
Fautuaga:
O le faaaliga na faia muamua i le 1974 ma o loʻo faʻatulagaina faʻatasi e le British Garden & Outdoor Recreation Association, le Wogen Federation ma le Housewares Manufacturers' Association i tausaga taʻitasi. O le fa'aaliga fa'apolofesa fa'apolofesa sili ona fa'aa'afia i totonu o fa'ato'aga fa'ato'aga a UK.
O le fua ma le fa'aosoina o le fa'aaliga o se tasi lea e sili ona fa'aaafia i fa'aaliga fa'ato'aga ma fa'ato'aga i le lalolagi. glee o se tulaga lelei tele mo le fa'atauina atu o le tele o fa'ato'aga fa'ato'aga, ose fa'atauga lelei mo le fa'alauiloaina o oloa fou ma manatu, fa'alauteleina le fa'alauiloaina ma le sailia o tagata fa'atau, ma se fa'aaliga ta'uta'ua mo le fa'atupuina o fefa'ataua'iga o lo'o iai nei ma le atina'eina o feso'ota'iga pisinisi fou, lea e tatau ona gauai atu i ai. faioloa mai fafo i pisinisi e fesootai i ai.

faletupe ata


Taimi meli: Iul-04-2024